Τα διαμερίσματα ILIAKTIDA APARTMENTS βρίσκονται στο χωριό Ραπανιανά, στο Δήμο Κολυμβαρίου του Νομού Χανίων, στη Βόρεια Κρήτη.

Τα LUX διαμερίσματα με πισίνα προσφέρονται για τέλειες, οικογενειακές, prive, όμορφες και αξέχαστες διακοπές.

Απέχουν 19 χιλιόμετρα από τα Χανιά , 22 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας και 31 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρομίο των Χανίων.

 

Βρίσκονται σε απόσταση 300 μέτρων από την πεντακάθαρη, βραβευμένη με Γαλάζια σημαία θάλασσα.

Η παραλία, ανάμειχτη άμμος και βότσαλο, είναι καταφύγιο της προστατευόμενης θαλάσσιας χελώνας CARETA-CARETA, ένα είδος που επιζεί στον πλανήτη μας πάνω από 100εκατομμύρια χρόνια, και τώρα, στις μέρες μας απειλείται με άμεση εξαφάνιση.

Το χωριό διαθέτει Μini Markets και πολλές ταβέρνες με την βραβευμένη παραδοσιακή κρητική κουζίνα με ντόπια κρέατα και φρέσκο ψάρι.

 

Με την τακτική συγκοινωνία από και προς την πόλη των Χανίων μπορεί κάποιος να επισκεφτεί πολλά τουριστικά σημεία όπως η Ελαφόνησος, τα Φαλάσαρνα, η Γραμβούσα, ο Μπάλος, η Παλαιόχωρα, η Χώρα Σφακίων και άλλα ωραία γραφικά χωριά, μνημεία, επιβλητικά φαράγγια και πανέμορφες παραλίες που θα τα ανακαλύπτετε μέρα με τη μέρα στις εκδρομές σας.

Αξιοσημείωτες επίσης παρουσίες στην περιοχή είναι, η Μονή Γωνιάς στο Κολυμπάρι (αρχαιολογικός χώρος) το Σπήλαιο του Αγ. Ιωάννη , το Αλιευτικό Μουσείο Χανίων και η Ορθόδοξος Ακαδημία που φιλοξενεί παγκόσμια συνέδρια.

Στην περιοχή θα βρείτε επίσης, Κέντρο υγείας, φαρμακείο, οδοντιατρείο, Ταχυδρομείο, Τράπεζα, Ο.Τ.Ε, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, παροχές που διευκολύνουν τις διακοπές σας.

 

Αρχική    Περιγραφή    Υπηρεσίες    Κρατήσεις

liaktida apartments - Ραπανιανά - Χανιά - Κρήτη - Ελλάδα
Κινητό: +306944740179  - FAX +30 28210 28709
Τηλ . +30 28240 22851

e-mail: contact@iliaktida-apartments.gr

       
αρχική υπηρεσίες κρατήσεις